top of page
AdobeStock_508121788 [Converted].png

Over ons

Maya VR is een jonge zorgonderneming, dat met behulp van virtual reality (VR) de wereld van ouderen vergroot. In tijden van corona hebben wij verschillende samenwerkingen gehad met grote musea om ouderen nog steeds, virtueel, de toegang te geven tot culturele uitstapjes. Deze projecten hebben ervoor gezorgd dat in korte tijd meer dan 10.000 ouderen zijn bereikt door heel Nederland.

 

De reacties vanuit de deelnemende zorglocaties waren adembenemend. En nadat we waren vertrokken, restte de huizen slechts één vraag: hoe krijgen wij virtual reality zo snel mogelijk op vaste basis in onze zorglocatie?

Voor ons was het daarmee zo klaar als een klontje: de ouderen van Nederland waren klaar voor VR! Na vele aanvragen hebben we een on-demand VR-pakket ontwikkeld voor zorglocaties: MayaHome. Met MayaHome verbeteren we het welzijn van ouderen door hun hersenen te prikkelen en ze virtueel mee op reis te nemen! 

AdobeStock_508121788 [Converted].png

Missie

Het is onze missie om ouderen 24 uur per dag en zeven dagen in de week de mogelijkheid te bieden om eropuit te kunnen. Wij vinden dat, waar mogelijk, iedere zorglocatie de beschikking moet krijgen over de toepassing van virtual reality (VR). Dan kunnen we samen de wereld van ouderen weer een beetje groter maken.

Door middel van VR-technologie brengen we de buitenwereld naar binnen, openen we deuren naar nieuwe ervaringen en stimuleren we sociale interactie. Het biedt hen de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten die voorheen fysiek of financieel onmogelijk leken. Door de kracht van technologie te benutten, kunnen we ouderen in staat stellen om hun leven ten volle te blijven ervaren, hun kwaliteit van leven te verhogen en bij te dragen aan de maatschappij. 


Samen bouwen we aan een toekomst waarin ouderen de regie houden, betrokken blijven en volop genieten van elke dag. Daar zetten wij ons voor in!

AdobeStock_508121788 [Converted].png

Team

Maak kennis met het team achter het succes! Dit zijn de getalenteerde en toegewijde individuen die hard werken om ons bedrijf te maken tot wat het vandaag de dag is. Elk teamlid brengt unieke vaardigheden en expertise met zich mee, en samen vormen we een formidabele kracht. We zijn trots op zo'n divers en toegewijd team dat een gemeenschappelijk doel deelt: de best mogelijke service leveren aan onze klanten. 

AdobeStock_508121788 [Converted].png
Illustration91 (2).png
AdobeStock_508121788 [Converted].png

"De VR-brillen zijn zeer geschikt om flexibel in te zetten, een mooie ervaring is bijvoorbeeld dat een vakantiegast even ging liggen op zijn hut en kon genieten van een bezoek aan het rijksmuseum. Even tot rust komen tijdens deze mooie reis met vele indrukken."

Ingrid Zwets-Pelkmans

Professional Producten & Diensten

bij Nationale Vereniging de Zonnebloem

Benieuwd?

Bent u benieuwd naar MayaHome voor in uw zorgorganisatie of zorglocatie? Neem dan contact met ons op via de knop aan de rechterzijde

bottom of page