top of page
AdobeStock_508121788 [Converted].png

Over ons

Maya VR is een innovatieve startup die virtual reality-technologie inzet om de ouderenzorg te verbeteren. Met meer dan 10.000 ouderen in woonzorgcentra die toegang hebben tot de dienst is Maya VR uitgegroeid tot een betrouwbare speler binnen de ouderenzorg. Maya VR biedt een VR-platform dat is ontworpen om niet alleen entertainment te bieden, maar ook om therapeutische en educatieve ervaringen te ondersteunen. Het aanbod, MayaHome, integreert VR in de dagelijkse zorgtaken, variërend van hulp bij wondverzorging tot emotieregulatie, wat zorgverleners helpt tijd en energie te besparen.

Door de inzet van VR draagt Maya VR bij aan de verlichting van de werkdruk voor zorgpersoneel in een snel vergrijzende samenleving. Met een focus op de verbetering van de kwaliteit van leven van ouderen, wordt de content regelmatig vernieuwd om ervoor te zorgen dat onze diensten aantrekkelijk en waardevol blijven.

Tientallen zorglocaties in Nederland maken reeds gebruik van de dienst, wat de toewijding aan innovatie binnen de ouderenzorg bewijst.

AdobeStock_508121788 [Converted].png

Missie

Maya VR streeft ernaar de kwaliteit van leven voor ouderen te verhogen door middel van baanbrekende VR-ervaringen, waarbij we continu innovatieve oplossingen ontwikkelen om de dagelijkse zorgpraktijk te verrijken, onderwijs te verstrekken en therapeutische uitkomsten te verbeteren.
"Onze missie is om met behulp van virtual reality-technologie een nieuwe dimensie van zorg te bieden die zowel het fysieke als het emotionele welzijn van ouderen ondersteunt, waarmee we een brug slaan tussen moderne technologie en hartverwarmende zorg.
Wij geloven in een toekomst waarbij elke oudere toegang heeft tot kwalitatieve zorgervaringen. Maya VR zet zich in om deze toekomst dichterbij te brengen door middel van een constant vernieuwend VR-platform dat zorgprofessionals ondersteunt, de zorglast verlicht en ouderen een verrijkt leven biedt, ongeacht hun fysieke beperkingen.

AdobeStock_508121788 [Converted].png

Team

Maak kennis met het team achter het succes! Dit zijn de getalenteerde en toegewijde individuen die hard werken om ons bedrijf te maken tot wat het vandaag de dag is. Elk teamlid brengt unieke vaardigheden en expertise met zich mee, en samen vormen we een formidabele kracht. We zijn trots op zo'n divers en toegewijd team dat een gemeenschappelijk doel deelt: de best mogelijke service leveren aan onze klanten. 

AdobeStock_508121788 [Converted].png
Illustration91 (2).png
AdobeStock_508121788 [Converted].png

"De VR-brillen zijn zeer geschikt om flexibel in te zetten, een mooie ervaring is bijvoorbeeld dat een vakantiegast even ging liggen op zijn hut en kon genieten van een bezoek aan het rijksmuseum. Even tot rust komen tijdens deze mooie reis met vele indrukken."

Ingrid Zwets-Pelkmans

Professional Producten & Diensten

bij Nationale Vereniging de Zonnebloem

Benieuwd?

Bent u benieuwd naar MayaHome voor in uw zorgorganisatie of zorglocatie? Neem dan contact met ons op via de knop aan de rechterzijde

bottom of page