top of page
AdobeStock_508121788 [Converted].png
Illustration40.png

Onze klanten bevelen ons aan!

Wat onze klanten vinden

Hieronder leest u enkele ervaringen van onze klanten; van de wijkverpleging, de wondzorg of het activiteitenteam, MayaHome wordt door verschillende medewerkers ingezet! 

MayaHome als afleiding tijdens de wondzorg

"Ik vind MayaHome een mooie creatieve uitvinding die ik inzet als afleiding en pijnbestrijding bij de wondzorg van ouderen. De cliënt had wel door dat ik bezig was maar voelde de pijn minder, 'ik was afgeleid' zei de cliënt. Ik wil mayaHome verder introduceren bij ViVa! Zorggroep voor in ieder geval de Wondzorg, het werkt goed!"

Suzanna Blanken

AdobeStock_508121788 [Converted].png

Leerling Individuele gezondheidszorg & Maatschappelijke zorg
bij ViVa! Zorggroep

viva! zorggroep_2023.png

"De VR-brillen van MayaHome hebben wij ingezet tijdens de Museumweek op onze MPS de Zonnebloem. Dit is een cruise voor vakantiegasten met een lichamelijke beperking. Onze gasten hebben kunnen genieten van een VR-tour door het Rijksmuseum, de Keukenhof of de Zaanse Schans. [...] Een VR-bril is dus bij uitstek ook geschikt voor momenten van zorg van onze vakantiegasten. De reacties van onze vakantiegasten waren heel enthousiast, ze vonden het een ware beleving."

Ingrid Zwets-Pelkmans 

Professional Producten & Diensten

sidelogo.png
Mee op vaarvakantie met De Zonnebloem
Genieten in Parijs met MayaHome

"MayaHome wordt drie dagen per week ingezet en de reacties zijn zeer positief. Met name genieten de ouderen ervan om bijvoorbeeld Parijs opnieuw te kunnen ervaren. Het zou echter wenselijk zijn om het aanbod uit te breiden, bijvoorbeeld met stedentrips naar andere bestemmingen."

David Pinkus

Activiteiten begeleider en vrijwilligerscoördinator 

bij Amstelring

amstelring_2023.png
Onze klanten
AdobeStock_508121788 [Converted].png

Een greep uit onze klanten

amstelring_2023.png
ontwerp zonder titel-2.png
drie gasthuizen groep_2023.png
viva! zorggroep_2023.png
image.png
image.png
image.png
image.png

"Bewoners genieten enorm van de ervaringen met Mayahome. Ze zien weer heel veel herkenbare plaatsen en benoemen daar ook van alles over. Het is zo fijn om Mayahome in te kunnen zetten op ieder moment van de dag. Soms werkt het bij grote onrust of als iemand zich zichtbaar even niet zo prettig voelt. Zo leuk om de reacties te horen als mensen de bril op hebben. Mayahome is een waardevolle aanvulling in de dagbesteding."

Waardevol voor 
de dagbesteding

Marijke Goedhart

AdobeStock_508121788 [Converted].png
ontwerp zonder titel-2.png

Leefpleziercoach en 

vrijwilligerscoordinator

Ook voor de medewerkers

"Wij zijn zeer tevreden met het gebruik van MayaHome. Een aantal van onze bewoners geniet er zichtbaar van! Heel mooi om hun reacties te zien. Zelf vind ik het ook heel leuk! Wij proberen MayaHome meer in te zetten door de brillen op een zichtbare plek te leggen zodat er laagdrempelig gebruik van wordt gemaakt."

Winnie Burger

Gastvrouw en activiteiten-

begeleider bij Amstelring

amstelring_2023.png
9,5
Onze klanten bevelen ons aan!

Bij navraag bij onze klanten geven zij aan dat zij ons met een 9,5 uit 10* zouden aanbevelen bij vrienden en collega's. Daar zijn we trots op!

*Dit hebben wij gemeten met de Net Promotor Score (NPS) en is door onze klanten ingevuld in 2023 

Onze klanten bevelen on aan
AdobeStock_508121788 [Converted].png

"Een virtuele uitstap neemt drempels weg voor iemand waarvoor een uitstap niet vanzelfsprekend is."

MayaHome gebruiker

Lees ook onze gebruikerscase bij Rosa Spier Huis

Afgelopen jaar gingen wij op bezoek bij onze klant het Rosa Spier Huis. Lees hier wat zij van MayaHome vinden en op welke manieren zij het inzetten.

bottom of page