top of page
AdobeStock_508121788 [Converted].png

MayaHome

Illustration41.png

Maya VR presenteert vol trots het nieuwe concept: MayaHome. MayaHome is een VR-abonnement voor zorgorganisaties en - locaties waarbij zij onbeperkt virtuele tours kunnen streamen via meerdere VR-brillen. Deze makkelijk te gebruiken streamingsdienst bestaat uit vier categorieën: kunst & cultuur, stedentrips, natuur en actief. Hierdoor kan een bewoner of medewerker van een zorglocatie zelf bepalen waar en wanneer ze willen kijken. Een bezoek aan uw favoriete stad of museum binnen handbereik!

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vul uw gegevens hier in en ontvang de brochure in uw mail

AdobeStock_508121788 [Converted].png

Categorieën

Kunst en Cultuur

 

Met onze kunst & cultuur fimpjes brengen we u bij de bekendste musea en culturele broedplaatsen. We proberen een zo breed mogelijk aanbod te hebben. Hierdoor kunt u unieke bezoeken herbeleven of geïnspireerd raken door grote en kleine kunstenaars die onze wereld liefheeft.

Stedentrips

Geen urenlange wachtrijen op Schiphol, met MayaHome geniet u van de mooiste steden in binnen – en buitenland. Van een romantische trip naar Parijs of een bezoek aan de Tower Bridge in Londen tot aan de Rotterdamse haven, Maya neemt u mee op reis.

AdobeStock_508121788 [Converted].png

Natuur

Geniet van de prachtige kleuren in de Keukenhof, de rustieke landschappen rondom de Zaanse Schans of vlieg over ’s werelds mooiste plekken. Met de mooiste natuurbeelden – en geluiden - neemt u een momentje voor uzelf om af te dwalen en tot rust te komen. Ga lekker zitten en ontspan.

Actief

In deze categorie bieden we u uiteenlopende actieve ervaringen: roadtrips, kajakken, op safari vanuit een luchtballonvaart en bijvoorbeeld schaatsen op de Nederlandse wateren. Is dit te actief voor u of wilt u juist even een rustig momentje voor uzelf? Doe dan mee aan één van de meditatiesessies.

Geïnteresseerd

Contact ons 


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorglocatie? Vul het formulier in of mail naar info@mayavr.nl

                  Demonstratie


Maya VR neemt binnen 24 uur contact met u op om een (vrijblijvende) demonstratie in te plannen.

                   Positief?


Wanneer alles naar wens is verlopen kan alles snel gaan. Wanneer alle opties zijn doorsproken en de keuze is gemaakt kunnen wij verder op de levering.

                   Levering

Binnen drie dagen kunnen u en uw bewoners genieten van al het moois de app te bieden heeft. Waar gaat u als eerst heen, Parijs of een rondje Keukenhof? ;)

bottom of page